نوشته‌ها با برچسب ‘online’

بدون کامنت »         لینکک Share/Bookmark بهمن ۱۹م, ۱۳۸۷

روزآنلاین اگر خاطرتان باشد، یک باری که با حسین درخشان مشکل پیدا کرده بود کل آرشیوش را از دست داده بود. از همان موقع برایم معلوم بود که مدیران این رسانه کمتر به نحوه‌ی استفاده‌ی بهینه از تکنولوژی و هزینه کردن برای آن توجه دارند و بیشتر در نظر دارند که نوشته‌هایشان یک‌جوری به دید مردم برسد. اگر یک کمی همان موقع به این نکته توجه داشتند و روزانه یک نسخه پشتیبان گرفته بودند، بایگانی‌اشان از بین نرفته بود. امروز که داشتم نگاهی بهش می‌انداختم متوجه یک اشتباه خیلی ضایع شدم. این اشتباه ناشی از استفاده از فارسی و تگهای اچ تی ام ال انگلیسی بوده به صورتی که یک جایی به جای این که درست بتوانند از تگ استفاده کنند، با غاطی پاتی شدن فارسی و انگلیسی یکی از > ها را با < اشتباه تایپ کردند و کل نوشته به صورت فونت Strong درآمده بود.
این هم ناشی از این هست که هر کسی که مطلبی می‌نویسد باید خودش دستی تگها را درش اضافه کند وگر نه اگر محیطی بود که با انتخاب متن و استفاده از دکمه‌ای برای strong کردن متن استفاده می‌شد چنین مشکلاتی پیش نمی‌آمد. از طرفی این هم نشان می‌دهد که چنین هم به css سایتشان اهمیتی نمی‌دهند و تغییراتی را که می‌خواهند در متون انجام دهند دقیقا و به صورت مستقیم در خود متن انجام می‌دهند و اصولا کاری به استفاده و ایجاد تگ مربوطه و نگهداری و فراخوانی‌اش از css ندارند.

این هم لینک کامل مطلب، البته یک کمی حجمش بالا هست ولی به راحتی می‌توانید ببینید که چه جوری همه متن به صورت strong درآمده است.

یک نمونه‌ای از مطلب هم در زیر می‌بینید.

minirooz 1234051654439 روزآنلاین و مشکل صفحه‌آرایی %d9%88%d8%a8 4

این هم دقیقا قسمتی از کد صفحه (به اچ تی ام ال) و نمایش مشکل استفاده از تگ استفاده شده

rooz html tag 2 روزآنلاین و مشکل صفحه‌آرایی %d9%88%d8%a8 4




بدون کامنت »         لینکک Share/Bookmark مرداد ۱۷م, ۱۳۸۶

بر سر این یکی چی آمده دیگر ؟ مثل این که پول دامنه‌اش را برای تمدید ندادند و به این وضع دچار شده.

roozonline not registered روز آنلاین هم هک شد ؟ %d9%88%d8%a8 4


۲ کامنت »         لینکک Share/Bookmark اسفند ۱۶م, ۱۳۸۵

بعد از یک چند روزی برگشتم آن هم برای بعضی‌ها، جریان از این قراره که همان‌‌طور که می‌دانید شیدا دات کام فریم شده روی وردپرس دات کام، البته می‌شه ۱۰ دلار سالانه داد و مثل بچه آدم خود وردپرس دات کام روی دی ان اسهاش تنظیم کنه سایتت را و با دامنه‌ی خودت بالا بیاره، ولی من اگر ۱۰ دلار داشتم که … بگذریم این فریمینگ با استفاده از سایتی انجام می‌شد که یکی از زیرمجموعه‌های سایتهای onlinenic هستش، من دیده بودم چند روزی هست که آمارگیر سایتم آماری از www.sheida.com نمی‌اندازه، می‌گفتم خوب شاید فیلتر شدم ولی کاشف به عمل آمد که نخیر یکی رفته و ایمیل زده از طرف من به آنلاین نیک که دی ان اسهای من را عوض کن و آنها هم کرده بودند، آخه یکی بهشان نیست بگه پس کنترل پنل برای چی می‌دن به آدم (البته بلانسبت آدم) که این کارا را بکنی، و دی ان های ما شده بود ns1.winsdns.com نمی‌دانم این برای کدام شرکته یا کجاست ولی اگر کسی خبر داره به من هم بگه.
بعد از کلی چک و چونه زدن که اگر کسی دیگری ایمیل زد دی ان اسهای من را عوض نکنید دی ان اسها را برگرداندم به حالت اول،‌ حالا شانس ما خود این دی ان اسها هم عوض شدند و از دات کام داشتن می‌شدند دات نت ( که الان شدن) برای همین یک سه چهار روزی درگیر این مسایل بودم.
پی نوشت : حتما می‌دانید که ارسال نامه الکترونیکی احتیاج به یک smtp سرور داره و از هر آدرس ایمیلی و از هر کامپیوتر متصل به اینترنتی می‌توانید ایمیل بزنید، این هکر محترم هم آدرس ایمیلی که من در آنلاین نیک ثبت نام کرده بودم را از whois سایتم درآورده بود و از آن درخواست را ارسال کرده بود. پس بهتره که آدرس ایمیلی که در whois می‌دهید را با آدرس ایمیل اصلی‌اتان یکی ندهید تا دیگر از این مشکلات برایتان پیش نیاد.




بدون کامنت »         لینکک Share/Bookmark فروردین ۱۴م, ۱۳۸۴

النیوک العربیه، کپی رایت رعایت کردن را از اعراب یاد بگیریم
خیلی جالب است، بعد از این که Blockها و Module نوشته شده را برای phpnuke در سایتم گذاشتم و اعلام کردم که یک هم‌چین چیزی هست، آهای ملت بیایید استفاده کنید، فکر نمی‌کردم قدرت یک پیام ساده این‌قدر باشد که سوسمارخوران(منظور اعراب عزیز می‌باشد و عطف به این عکسها سوسمارخور نام گرفتند) عزیز نیز بتوانند از این نوشته‌های من استفاده کنند، با مشاهده‌ی لینکی تحت نام arabnuke.org کنجکاو شدم که سری به این سایت بزنم، سایتی است برای اعراب و در رابطه با phpnuke همان طور که از نام آن برمی‌آید می‌باشد و در مطلبی تحت عنوان “الموضوع :
بلوکBlock Yahoo Messenger لمجلة النیوک
” به معرفی Blockای که برای یاهو مسنجر نوشته بودم پرداخته است و جالبی‌اش این بود که در انتهای مطلب کپی‌رایت را رعایت کرده بود و نام سایت من را به عنوان سایتی که از آن اطلاعات را گرفته وملت� می‌توانند نمونه‌ی اجرایی Block را ببینند.
برایم خیلی جالب بود که دیدم در انتهای مطلب نوشته شده از سایت من هم نام برده شد و نشان از رعایت کردن کپی‌رایت توسط دارنده‌ی این سایت می‌باشد که به احتمال خیلی زیاد اگر عرب نباشد، اعراب را خیلی دوست دارد که عربی یاد گرفته است،‌ کاش ما هم کپی‌رایت رعایت کردن را از آنها یاد بگیریم.
راستی یکی که ادعا کرده عکسش را تو پروفایل یاهوش گذاشته و ادعا کرده که HomePage اش شیدا.کام هست، ما بدین وسیله این ادعا را تکذیب می‌کنیم و با آن به مقابله می‌پردازیم.
عکس را این‌جا ببینید.





© Copyright 2002-2010 Sheida.com , All rights reserved